Consulate General of India Ho Chi Minh City

Tentative Agenda

Webinar:

"Vietnam as an attractive destination for Indian Investors in Renewable Energy"

Co-organized by Consulate General of India (CGI), Investment Promotion Centre in Southern of Vietnam (IPCS-MPI), National Solar Energy Federation India (NSEFI), Renewable Energy Promotion Association (REPA), VCEA (Vietnam Clean Energy Association)

Time: 13:00 - 15:30 (IST)

14:30 - 17:00 (VST)

SESSION 1 (70') Inauguration

From 14:30 -15:50 (VST) 13:00 - 14:20 (IST)

14:30-14:35 (5 min) (VST) 13:00-13:05 (IST)	Introduction of dignitaries	MC
14:35 -14:40 (5 min) (VST) 13:05-13:10 (IST)	Special remark	H.E. Mr. Pranay Verma Ambassador of India to Vietnam
14:40 -14:45 (5 min) (VST) 13:10-13:15 (IST)	Greeting remark	Mr. Vu Xuan Dang, deputy Director of Investment Promotion Centre (IPCS)- Ministry of Planning and Investment (MPI)
14:45 - 14:52 (7 min) (VST) 13:15-13:22(IST)	Overview and opportunities of FDI in Renewable Energy sector in Vietnam	Mr. Nguyễn Ninh Hải, Head of Department of New energy and Renewable Energy, Electricity and Renewable Energy Authority, Ministry of Industry and trade (MOIT)
14:52-14:59 (7min) (VST) 13:22-13:29(IST)	Future RE Tech and Prospects of INDO – VIETNAMESE Cooperation in Renewable Energy in the context.	Prof. A. Gopalakrishnan Iyer, President, REPA
14:59 - 15:06 (7 min) (VST) 13:29-13:36(IST)	Overview of Renewable energy of India	Shri Deepak Gupta, IAS (retd.) - Honorary DG of NSEFI (Former Chairman UPSC, Former Secretary Ministry of New and Renewable Energy, Government of India)
15:06 -15:20 (14 min) (VST) 13:36-13:50(IST)	Opportunities of FDI in renewable energy and renewable energy equipment in Southern Vietnam Provinces	Representatives from - Binh Thuan province (7 min) - Ca Mau province (7 min)
15:20 - 15:27 (7 min) (VST) 13:50-13:57(IST)	Potentials of India in Renewable for investment in Vietnam	Mr. Kushagra Nandan, President and COO of Sunsource Energy
15:27 -15:34 (7 min) (VST) 13:57-14:04(IST)	Consultation on FDI procedures in energy and case study	Attorney Le Tien Dat -Managing Partner, Apolat Legal firm
15:34 – 15:41 (7 min) (VST) 14:04-14:11(IST)	Sharing experience of investment and M&A	Ph.D Hoang Giang, President Vietnam Clean Energy Association, Ho Chi Minh City; General Director, Vietnam Pacifico Energy Corporation.
15:41-15:50 (9 min) (VST) 14:11-14:20 (IST)	Q&A	

SESSION 2 (60') B2B Meetings

16:00 - 17:00 (VST) 14:30- 15:30(IST)

Round 1: 30 min 16:00 - 16:30 (VST) 14:30 -15:00 (IST)	Open 10 chatrooms Sector 1: India Export and distribution of electrical equipment for renewable energy
Round 2: 30 min 16:30 - 17:00 (VST) 15:00 - 15:30 (IST)	Open 10 chatrooms Sector 2 : Collaboration between India – Vietnam enterprises in Joint ventures/ Manufacturing/ Distributions/ Marketing Agent